Uw vaten beveiligd met de rotsvaste methode voor veiligheid

Met Drumclip zijn uw drums in de hele distributieketen gezekerd om schade en verlies te voorkomen.

De Drumclip oplossing

Drumclip is de innovatieve en gecertificeerde oplossing om uw drums op een pallet en trailer vast te zetten. Met Drumclip kunt u drums met chemicaliën, inkt, lijm of voedingsconcentraten veilig en efficiënt vervoeren en opslaan. U voorkomt schade, verlies en ongelukken in de hele distributieketen door de drums al bij de vullijn vast te zetten.

Een eenvoudige, doeltreffende en gecertificeerde oplossing die u met een minimale investering veel tijd en geld bespaart in de rest van de distributieketen.

Partners

Als groeiend vertrouwd wereldmerk werken wij nauw samen met klanten en partners om een veilig transport van drums op pallets te garanderen. Marktleiders gebruiken Drumclip als de gecertificeerde oplossingen in duurzaam transport.

Drumclip nieuws

Recap LogiMat India | Andy is beschikbaar voor Drumclip Demo’s, Trianings en vragen in Azië en de Pacific.

We zijn verheugd om ons succes te kunnen delen op de recente LogiMat beurs in Delhi, India!

Drumclip is vereerd met de Innovation Award voor onze praktische benadering van ladingbeveiliging.

Terwijl we deze prestatie vieren, nodigen we al onze gewaardeerde klanten en partners uit om contact op te nemen met Andy, onze vertrouwde distributeur voor de regio Azië-Pacific. Andy is er voor persoonlijke trainingen, demo’s en het beantwoorden van alle vragen over het integreren van Drumclip in uw activiteiten.

Drumclip - LogiMat India

De DRUMCLIP is een innovatief hulpmiddel waarmee drums veiliger en gemakkelijker op een pallet en/of trailer kunnen worden vastgezet, zonder gebruik van extra pallets of andere apparatuur.

De DRUMCLIP DC18A RED is ontworpen voor UN200-liter Tight-Head drums en dient uitsluitend voor deze drums te worden gebruikt. U kunt de Tight-Head drums herkennen aan een gesloten bovenkant.

De DRUMCLIP DC19B GREEN is ontworpen voor twee soorten drums. Allereerst de UN200-liter Open-Head drums, herkenbaar aan een open bovenkant, die kan worden afgesloten met een apart deksel en afsluitring. Het andere type is de plastic drum van 200 liter.

De DC23C Orange is speciaal gemaakt voor ISO-drums. Deze vaten zijn ontworpen voor export en passen perfect in een zeecontainer: om te weten of DRUMCLIP DC23C ORANGE in jouw vat past, meet je de diameter op de sluitring. Het moet ongeveer 585 mm zijn.

De Drumclip Automatic Strappling Line (DASL) voorkomt schade, verlies en ongelukken vanaf het begin van de distributieketen. Met deze volautomatische oplossing worden de drums onmiddellijk na het vullen aan de vullijn op de pallets vastgezet.

Gecertificeerde, veilige en gepatenteerde oplossing

Veiligheid staat voorop. Daarom is de Drumclip uitgebreid getest op werking en veiligheid door TÜV Rheiland, ISTA en EUMOS. In alle drie de gevallen is Drumclip gecertificeerd.

Drumclip is getest en gecertificeerd door TÜV Rheinland volgens DIN EN 12642 Annex B voor de richtlijnen voor ladingzekering en DIN EN 1219501 voor transport.Drumclip is ook gecertificeerd volgens ISTA 3E Pallet Stability en EUMOS 40509.

Naast veiligheid en certificering is Drumclip ook gepatenteerd.

Onze missie

“Wij zijn een Nederlands bedrijf met een duidelijke, herkenbare missie: het creëren en leveren van praktische oplossingen via onze innovatieve gepatenteerde producten met uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid die de problemen van onze klanten in hun dagelijkse praktijk oplossen.

Sinds onze oprichting in 2018 heeft ons diverse team slimme, gebruiksvriendelijke producten ontwikkeld die klanten in de hele toeleveringsketen hebben geholpen om hun duurzaamheidsdoelstellingen te halen en tegelijkertijd de veiligheid van de werknemers te garanderen.

Terwijl we onze wereldwijde aanwezigheid in meer dan 23 landen uitbreiden, blijven we gegrond in onze toewijding om hoogwaardige oplossingen te leveren die de kloof tussen bedrijfsleiders en gewone mensen overbruggen en een groenere, veiligere waardeketen bevorderen in gepalletiseerde drums onderweg, over de weg, per spoor en over zee.”

Waar we voor staan

Bij Drumclip zijn onze Nederlandse nuchterheid en ons streven naar duurzame innovatie de drijfveer om milieuvriendelijke, kosteneffectieve oplossingen te creëren voor het transport van drums. Innovatief en nuchter hebben we ontworpen met de operator in gedachten. Om hen en de lading waarmee ze werken veilig te houden.

Onze herbruikbare, gecertificeerde productlijn is ontworpen met het oog op efficiëntie en is geschikt voor verschillende soorten ladingen, zoals staal, dichte vaten en kunststof vaten.

Request form

Aanvraagformulier