Waar we voor staan

Als groeiend vertrouwd wereldmerk werken wij nauw samen met klanten en partners om een veilig transport van drums op pallets te garanderen. Marktleiders gebruiken Drumclip als de gecertificeerde oplossingen in duurzaam transport.

Door de uitdagingen van onze klanten en hun processen te begrijpen, nemen we hun doelstellingen over om ze samen aan te pakken.

Samen met onze klanten en partners maken wij van veiligheid een belangrijke prioriteit en werken wij aan duurzame doelstellingen. Samen. Dit alles terwijl we helpen om alles vlot en veilig te laten verlopen op de overslag en onderweg, in de dagelijkse praktijk voor onze klant.

Innovatie, prioriteit geven aan veiligheid, toewijding aan het oplossen van problemen voor onze klanten en het leveren van kwaliteit. Dit is waar we voor staan.

Toegewijd aan het leveren van oplossingen die onze klanten helpen

Bij Drumclip leveren we innovatieve oplossingen die onze klanten helpen te voldoen aan internationale veiligheidsnormen en hun doelen op het gebied van duurzaamheid te bereiken.

Over land, spoor en zee. Vertrouw erop dat uw drums soepel worden verpakt en vervoerd.

ESG-initiatieven en -activiteiten

Onze inzet om producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren met prioriteit voor milieu en maatschappij.

Duurzaam productontwerp.

Meer stabiliteit van de lading en minder afval behoren tot de voordelen wanneer u Drumclip toepast in uw duurzame verzendoplossingen. Afval verminderen door de hoeveelheden ladingbeveiligde materialen tot een minimum te beperken en minder kunststoffen voor eenmalig gebruik te gebruiken.

Drumclip is een lichtgewicht, heavy duty, hoogwaardig gereedschap dat is getest en goedgekeurd voor hergebruik tot 2 jaar. Mijn Drumclips zijn nu 2 jaar oud.

EcoVadis beoordeling en rapportage.

Bij Drumclip zijn we er trots op dat we door EcoVadis zijn beoordeeld. Dit is een prestigieuze erkenning van onze inzet voor duurzaamheid, ethische praktijken en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ontdek meer over onze ESG-activiteiten:

Hergebruik en Recycle. Oplossingen met onze partners.

Drumclip werkt in combinatie met polyesterband (PET) voor het palletiseren van drums. Deze gecertificeerde combinatie is een uiterst duurzame en duurzame methode om drums voor middelzware en zware toepassingen vast te zetten. Opties zijn beschikbaar voor ladingen in stalen en plastic drums.

In combinatie met gerecyclede plastic strapping opties zoals Signode (PET) plastic strap, biedt Drumclip een duurzame en gecertificeerde oplossing om uw drums te beveiligen.

Risico minimaliseren

Het veiligheidsrisico beperken. Lever waardevolle kwaliteitsproducten in goede staat, veilig en met gemak.

Voorkom verlies en schade.

Met vracht in beweging kan er onderweg veel gebeuren. De omstandigheden kunnen extreem zijn. Je lading heeft nog vele kilometers te gaan. Om schade, explosie, lekkage en verlies te voorkomen terwijl uw goederen die kilometers afleggen naar uw klant, is een oplossing waarop u kunt rekenen essentieel. Drumclip biedt een essentiƫle basis voor gecertificeerde oplossingen voor ladingbeveiliging. Oplossing: Link naar producten

Het werken met Drumclip gecertificeerde veiligheidsproducten is getest en bewezen om verlies en schade te helpen voorkomen door effectief gebruik, als onderdeel van een veiligheidstactiekplan in verpakkings- en transportprocessen.

Behoud van hoge kwaliteit.

Een goede verpakking en ladingbeveiliging tijdens het vervoer van drums en een zorgvuldige behandeling van drums garanderen de integriteit van het product en de inhoud. Tijdens de verzending worden de goederen in de meest optimale omstandigheden bewaard, zodat de kwaliteit en het product in optimale staat blijven voor gebruik.

Houd de inhoud van uw drum veilig en behandel het met zorg. Verplaats uw drums op een slimme manier.

Het veiligheidsrisico beperken.

Lever uw hoogwaardige producten in goede staat, veilig en met gemak. De veilige, meer duurzame benadering van de manier waarop u uw drums verplaatst.

Veiligheid eerst

Veiligheid is onze eerste prioriteit.

Veiligheid is onze eerste prioriteit. Veilig, vlot en duurzaam vastzetten van drums op pallets waar u op kunt rekenen. Zorg ervoor dat uw product op uw hoge kwaliteitsstandaard, gemakkelijk en veilig bij uw klant wordt afgeleverd.

Lichtgewicht en gebruiksvriendelijk.

Drumclip is een lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken verpakkingsmethode met voordelen op het gebied van minder handelingen, meer ergonomie en meer veiligheid voor de werknemers. Zo wordt het risico van mogelijke ongevallen verminderd.

Bescherm waardevolle inhoud onderweg.

Het Drumclip-laadbevestigingssysteem is de veilige manier om uw drums tijdens het transport vast te zetten. Om het risico op lekkages en de kosten van het opruimen te vermijden, biedt Drumclip productoplossingen die het risico minimaliseren en schade tijdens transport en vervoer voorkomen.

Gecertificeerde oplossing

Voldoet aan lokale en internationale veiligheidscriteria.

Zorg ervoor dat uw product op uw hoge kwaliteitsstandaard, gemakkelijk en veilig bij uw klant wordt afgeleverd. Met Drumclip. De certificeringen en testresultaten bevestigen dat de producten voldoen aan specifieke, gedefinieerde en veiligheidsrelevante criteria, getest door internationaal erkende kwaliteitsinstituten.

Drums gevuld met uw waardevolle goederen vereisen oplossingen waarop u kunt vertrouwen voor vrachtvervoer, ladingbeveiliging en opslag in magazijnen.

In overeenstemming met en gecertificeerd volgens de internationale norm.

Drumclip is getest en gecertificeerd door internationaal erkende keurmerken. Zie onze certificeringen en productbladen voor gedetailleerde informatie.

Ontworpen door de gebruiker. Geprobeerd en getest door de experts.

Jarenlange ervaring en industriespecifieke producttests en certificering door de deskundigen van de testinstituten en Notified Bodies hebben geleid tot het ontwerp en de vervaardiging van elke vatenklem.

Request form

Aanvraagformulier