Waar we voor staan

Als groeiend vertrouwd wereldmerk werken wij nauw samen met klanten en partners om een veilig transport van drums op pallets te garanderen. Marktleiders gebruiken Drumclip als de gecertificeerde oplossingen in duurzaam transport.

Door de uitdagingen van onze klanten en hun processen te begrijpen, nemen we hun doelstellingen over om ze samen aan te pakken.

Samen met onze klanten en partners maken wij van veiligheid een belangrijke prioriteit en werken wij aan duurzame doelstellingen. Samen. Dit alles terwijl we helpen om alles vlot en veilig te laten verlopen op de overslag en onderweg, in de dagelijkse praktijk voor onze klant.

Innovatie, prioriteit geven aan veiligheid, toewijding aan het oplossen van problemen voor onze klanten en het leveren van kwaliteit. Dit is waar we voor staan.

Toegewijd aan het leveren van oplossingen die onze klanten helpen

Bij Drumclip leveren we innovatieve oplossingen die onze klanten helpen te voldoen aan internationale veiligheidsnormen en hun doelen op het gebied van duurzaamheid te bereiken.

Over land, spoor en zee. Vertrouw erop dat uw drums soepel worden verpakt en vervoerd.

ESG-initiatieven en -activiteiten

Onze inzet om producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren met prioriteit voor milieu en maatschappij.

Duurzaam productontwerp.

Meer laadstabiliteit en minder afval zijn enkele voordelen van het implementeren van Drumclip in uw duurzame verzendoplossingen. Afval verminderen door de hoeveelheden ladingbeveiligingsmaterialen te minimaliseren en hergebruik mogelijk te maken. De Drumclip is een lichtgewicht tool voor zwaar gebruik. Het is getest en goedgekeurd voor hergebruik tot 2 jaar.

Bij Drumclip zijn we er trots op dat we door EcoVadis zijn beoordeeld.

Klanten waarderen het dat Drumclip is beoordeeld door Ecovadis. In ons eerste jaar van deelname hebben we de EcoVadis Silver Rating gekregen. Dit is een prestigieuze erkenning van onze inzet voor duurzaamheid en ethisch en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hergebruik en Recycle. Oplossingen met onze partners.

Drumclip werkt in combinatie met polyesterband (PET) voor het palletiseren van drums. Deze gecertificeerde combinatie is een uiterst duurzame en duurzame methode om drums voor middelzware en zware toepassingen vast te zetten. Opties zijn beschikbaar voor ladingen in stalen en plastic drums.

In combinatie met gerecyclede plastic strapping opties zoals Signode (PET) plastic strap, biedt Drumclip een duurzame en gecertificeerde oplossing om uw drums te beveiligen.

Risico minimaliseren

Het veiligheidsrisico beperken. Lever waardevolle kwaliteitsproducten in goede staat, veilig en met gemak.

Voorkom verlies en schade.

Met vracht onderweg kan er veel gebeuren, de omstandigheden kunnen extreem zijn. De Drumclip is getest en het is bewezen dat het effectief gebruiken van de Drumclip als onderdeel van een veiligheidstactiekplan in verpakkings- en transportprocessen bijdraagt aan het voorkomen van verlies en beschadiging.

Behoud van hoge kwaliteit.

Tijdens het transport helpt Drumclip de goederen in de meest optimale omstandigheden te houden, zodat de kwaliteit van de producten tijdens het transport gewaarborgd blijft.

Het veiligheidsrisico beperken.

Lever uw hoogwaardige producten in goede staat, veilig en met gemak. De veilige, meer duurzame benadering van de manier waarop u uw drums verplaatst.

Veiligheid eerst

Veiligheid is onze eerste prioriteit.

Veiligheid is onze eerste prioriteit. Veilig, vlot en duurzaam vastzetten van drums op pallets waar u op kunt rekenen. Zorg ervoor dat uw product op uw hoge kwaliteitsstandaard, gemakkelijk en veilig bij uw klant wordt afgeleverd.

Lichtgewicht en gebruiksvriendelijk.

Drumclip is een lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken verpakkingsmethode met voordelen op het gebied van minder handelingen, meer ergonomie en meer veiligheid voor de werknemers. Zo wordt het risico van mogelijke ongevallen verminderd.

Bescherm waardevolle inhoud onderweg.

Het Drumclip-laadbevestigingssysteem is de veilige manier om uw drums tijdens het transport vast te zetten. Om het risico op lekkages en de kosten van het opruimen te vermijden, biedt Drumclip productoplossingen die het risico minimaliseren en schade tijdens transport en vervoer voorkomen.

Gecertificeerde oplossing

Voldoet aan lokale en internationale veiligheidscriteria.

Zorg ervoor dat uw product op uw hoge kwaliteitsstandaard, gemakkelijk en veilig bij uw klant wordt afgeleverd. Met Drumclip. De certificeringen en testresultaten bevestigen dat de producten voldoen aan specifieke, gedefinieerde en veiligheidsrelevante criteria, getest door internationaal erkende kwaliteitsinstituten.

Drums gevuld met uw waardevolle goederen vereisen oplossingen waarop u kunt vertrouwen voor vrachtvervoer, ladingbeveiliging en opslag in magazijnen.

In overeenstemming met en gecertificeerd volgens de internationale norm.

Drumclip is getest en gecertificeerd door internationaal erkende keurmerken. Zie onze certificeringen en productbladen voor gedetailleerde informatie.

Ontworpen door de gebruiker. Geprobeerd en getest door de experts.

Jarenlange ervaring en industriespecifieke producttests en certificering door de deskundigen van de testinstituten hebben geleid tot het ontwerp en de vervaardiging van elke drumclip.

Request form

Aanvraagformulier