Over Drumclip

Als jong en groeiend internationaal team zijn wij trots op ons gevarieerde personeelsbestand en onze wereldwijde vertegenwoordiging.

Werkend met 100% gecertificeerde windenergie in onze eigen productiefaciliteiten zijn wij toegewijd om betrouwbare, hoogwaardige producten aan te bieden voor het verpakken en verzenden van drums op pallets.

Sinds 1987 wordt alles vanuit onze thuisbasis in Nederland ontworpen en geproduceerd met de operator en de werkplek in gedachten.

Wij zetten ons in om op een reële manier een verschil te maken voor onze klanten, onze communities en onze planeet. Het bevorderen van een veiligere, duurzamere toekomst voor alle betrokkenen.

Over onze oplossing

Drums bevatten een verscheidenheid aan waardevolle inhoud. Chemicaliën, inkt, lijm, voedselconcentraten of andere inhoud en het is belangrijk dat uw drums onderweg veilig worden bewaard. Voorkom schade, verlies en ongelukken in de hele distributieketen door drums vast te zetten met Drumclip.
Oplossingen zijn beschikbaar vanaf de afvullijn.

Met Drumclip kunt u drums veilig en efficiënt transporteren en opslaan.Een eenvoudige, effectieve en gecertificeerde oplossing die u met een minimale investering veel tijd en geld bespaart in de rest van de distributieketen.

“Wij zetten ons in om onze klanten en partners oplossingen te bieden via innovatieve, hoogwaardige en duurzame hulpmiddelen voor veilig vervoer van drums.”

Wie we zijn

Wij zetten ons in om onze klanten en partners oplossingen te bieden via innovatieve, hoogwaardige en duurzame hulpmiddelen voor een veilig vervoer van drums.

Gemaakt in Nederland. Wereldwijd gebruikt.
Drumclips worden in Nederland gemaakt. De productielocatie waar het product wordt gemaakt, ontving het EcoVadis-zilver. (link)

EcoVadis is een wereldwijd erkend platform dat een op feiten gebaseerde beoordeling geeft van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam inkopen.

Dit helpt ons oplossingen te bieden die passen binnen de eisen van onze klanten en partners op het gebied van risicobewaking, auditbeheer en traceerbaarheid.

  • Geproduceerd in onze eigen productiefaciliteit in Nederland
  • Pragmatisch en oplossingsgericht, snelgroeiend internationaal team
  • Dagelijks worden meer dan 50.000 drums vervoerd met behulp van Drumclip.

Onze kracht

Alleen al dit jaar worden bijna 1 miljoen drums veilig vervoerd met behulp van onze gepatenteerde innovatieve oplossing. Marktleiders vertrouwen hun dagelijks veilig transport van drums toe aan Drumclip.

√ Naleving en certificering volgens internationale normen

√ Innovatief ontwerp met de gebruiker in gedachten

√ Veiligheid op de eerste plaats

√ Oplossingsgericht

√ Duurzaamheidsdoelstellingen en -rapportage

Onze focus ligt op het bieden van oplossingen voor klanten die drums vervoeren door het aanbieden van Drumclip, een gepatenteerd innovatief hulpmiddel om drums op pallets vast te zetten tijdens transport, verzending en opslag.

Het leveren van de duurzame herbruikbare, gecertificeerde productlijn voor het vastzetten van stalen en kunststof drums op pallets.

De Drumclips zijn licht, gebruiksvriendelijk en duurzaam en zorgen ervoor dat waardevol materiaal tijdens het vervoer wordt beschermd.

Wij zetten ons in voor een duurzame en veilig transport en bieden voortdurend een manier om de toeleveringsketen te verbeteren op het gebied van transport en logistiek, verpakking en chemicaliën.

Wij zetten ons in om op een reële manier een verschil te maken voor onze klanten, onze communities en onze planeet. Het bevorderen van een veiligere, duurzamere toekomst voor alle betrokkenen.

Innovatie drijft ons tot het creëren van betrouwbare, veilige en milieuvriendelijke oplossingen in transport en logistiek, verpakking en voor de chemische industrie.

Als jong en groeiend internationaal team zijn wij trots op ons gevarieerde personeelsbestand en onze wereldwijde vertegenwoordiging.

Wij leveren innovatieve oplossingen die onze klanten helpen te voldoen aan internationale veiligheidsnormen en hun doelstellingen op het gebied van duurzaamheid te bereiken. Over land, spoor en zee.

Request form

Aanvraagformulier