Vacature International Account Manager (32-40 uur)

drumclip, drumclip red, drumclip green, safe transport, drumclip news

Drumclip is de innovatieve en gecertificeerde oplossing voor het zekeren van vaten (drums) op pallets en trailers. Drumclip maakt het onze klanten mogelijk om veilig en efficiënt hun drums vol met chemicaliën, inkt, lijm of voedselconcentraten te vervoeren en schade of verlies in de distributieketen te voorkomen.

Drumclip wordt geproduceerd door Gebaplast B.V., een dynamisch spuitgietbedrijf dat sinds 1987 hoogwaardige eindproducten en technische halffabricaten ontwerpt en produceert vanuit hun productiefaciliteit in de Hoeksche Waard. De verkoop- en marketingactiviteiten van Drumclip worden vanuit dezelfde locatie uitgevoerd onder de naam Invago B.V. Beide bedrijven behoren tot de Geba Group.

Bij de Geba Group zetten wij ons in om op een reële manier een verschil te maken voor onze klanten. Het bevorderen van een veiligere, duurzamere toekomst voor alle betrokkenen is één van onze hoofddoelen.

Drumclip groeit snel met een sterk toenemend aantal distributeurs verspreid over de hele wereld. Ons internationale team is daarom op zoek naar versterking van het verkoopteam. Zoek je een uitdagende baan als bij een startup die snel groeit? Dan is deze vacature van Account Manager bij Drumclip wellicht wat voor jou!

Wat ga je bij ons doen?

Als International Account Manager ben je het aanspreekpunt van onze internationale distributeurs en klanten. Je maakt samen met hen verkoopplannen, ondersteunt hen in de verkoop en bewaakt de (interne) orderprocessen. Je vindt het niet vervelend om onderweg te zijn binnen voornamelijk Nederland en Europa, en je bent thuis in diverse talen. Je ondersteunt de Global Sales Director bij het ontwikkelen van nieuwe markten en het stroomlijnen van de sales en vertegenwoordigt samen met het team Drumclip tijdens minimaal twee internationale vakbeurzen in het buitenland per jaar.

Waarom past deze functie goed bij jou?

  • Je denkt in oplossingen;
  • Je vindt het leuk om te werken in een klein team;
  • Je werkt goed zelfstandig en bent een onafhankelijke denker;
  • Je bezit een goed analytisch denk- en redeneervermogen;
  • Je leert snel in de praktijk en staat open voor ons interne bedrijfsethos;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits of een andere taal is een pré;
  • Je affiniteit met logistiek en/of chemie is een pré.

Welke criteria hanteren wij?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau met een opleiding in commerciële economie;
  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;

Wat bieden wij jou aan?

Een uitdagende commerciële functie in een snelgroeiend bedrijf binnen een leuk team. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid en in samenwerking met de Global Sales Director ben je verantwoordelijk voor de internationale groei van Drumclip. Dit alles tegen een marktconform salaris dat past bij jouw ervaring en kwalificaties. Laptop en mobiel zijn onderdeel van je secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je zin om samen met ons deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan nu op de functie van International Account Manager bij Drumclip en maak deel uit van ons gedreven team! Heb je nog vragen over de rol of de organisatie? Stuur dan een mail naar: wg@drumclip.nl. We helpen je graag verder in het maken van je beslissing.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Request form

Aanvraagformulier