Share

Recap van de Drumclip lancering in de USA op HDAW24 met onze partner Kinedyne

We zijn verheugd om onze reis en ervaringen op #HDAW24 te presenteren! Duik in onze samenvatting en de dynamische samenwerking met Kinedyne, onze gewaardeerde partner in de VS en Canada, en Drumclip, op de Heavy Duty Aftermarket Week in de schijnwerpers zet. ­čĄŁ

Drumclip, onze innovatieve oplossing voor het vastzetten van vaten op pallets, werd tijdens de productpresentatie geïntroduceerd op Kinedyne stand 517. De lancering maakt deel uit van onze inspanningen om de transportveiligheid te verbeteren. Onze productdemonstraties illustreerden de rol van de Drumclip bij het veilig transporteren van vaten met verschillende inhoud, waardoor het nut werd benadrukt.

Het evenement bleek een succes en trok veel belangstelling. Onze demonstraties benadrukten de effectiviteit van Drumclip, wat leidde tot zinvolle interacties. We hebben genoten van de nauwe samenwerking met zowel het Kinedyne- als het Drumclip-team, waardoor een teamgeest is ontstaan. Het ontmoeten van professionals uit de industrie in de VS was een waardevolle ervaring die onze toewijding aan innovatie onderstreepte.

HDAW24 is meer dan een beurs; het is een hub voor het maken van echte industri├źle connecties. Met meer dan 300 leveranciers en een uitgebreide productexpo is het een belangrijk evenement voor professionals uit de industrie om te netwerken, deals te sluiten en nieuwe technologie├źn te ontdekken. Ons werk met Kinedyne toont hun toewijding aan uitmuntendheid in vrachtcontrole.

Dit jaar, van Amsterdam tot Texas, heeft het Drumclip team Kinedyne ondersteund om onze oplossing te presenteren op deze belangrijke beurs, waardoor er belangrijke connecties zijn ontstaan en continenten zijn overbrugd met innovatie.

Bekijk de posts, video recaps en meer op LinkedIn!

#Drumclip #Kinedyne #HeavyDutyAftermarket #Partnership #Networking #BusinessGrowth #drumsecuring #cargosecuring #safetyapplications #TradeShow #TransportSafety #IndustryExcellence

Drumclip - launch drumclip HDAW24

More about Drumclip

Drumclip is the innovative and certified solution to secure your drums to a pallet and trailer. Drumclip allows you safe and efficient transport and store drums containing chemicals, ink, glue or food concentrates. You prevent damage, loss and accidents throughout the distribution chain by securing the drums already at the filling line.

A simple, effective and certified solution that saves you a lot of time and money in the rest of the distribution chain with a minimal investment.

Our latest news on YouTube

Request form

Aanvraagformulier